Nieuw

Rembrandtlaan 19 A

€ 269.000 k.k.

  • Maassluis
  • maisonnette
  • 82 m²
  • 3 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Laat u verrassen door deze sfeervolle en lichte maisonnette woning!
Bij het betreden van de woning komt de vele natuurlijke lichtinval u meteen tegemoet. Dit is in de gehele woning prettig doorgevoerd, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. En dan komt u in de woonkamer en bent u helemaal direct verkocht! Het fenomenale uitzicht waardoor u prachtig vrij zicht heeft en toch de bedrijvigheid van de winkelende mensen kunt ervaren is een absoluut pluspunt. De maisonnettewoning is 15 jaar geleden volledig gerenoveerd waardoor de basis zoals de kunststof kozijnen en het geïsoleerde dak zeer goed te noemen is. Verder is de woning onder andere voorzien van een royale keuken, drie goed bemeten slaapkamers en een zonnig balkon. Op dit balkon kunt u net zoals in de woonkamer genieten van het vrije zicht, maar natuurlijk ook van de zon en de buitenlucht. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de fijne ligging. Met de supermarkt als onderbuurman, zijn de boodschappen binnen handbereik. Daarnaast is een groen recreatiegebied, het oude stadscentrum en de metrohalte op loopafstand. Kortom bent u op zoek naar een instap klaar appartement op een toplocatie? Plan dan snel een bezichtiging in!

Indeling:

Begane grond:
Door middel van de gezamenlijke buitentrap is de galerij op de eerste verdieping te betreden. De galerij biedt toegang tot de entreehal van de maisonnettewoning.

Eerste verdieping:
De onderhoudsvrije kunststof voordeur biedt toegang tot de entreehal van de woning. Deze is voorzien van een vaste trapkast, waar zich ook de technische ruimte bevindt, en een aparte toiletruimte. De volledig betegelde aparte toiletruimte is afgewerkt met Portugese tegeltjes en beschikt over een toilet en een fonteintje. De vaste trap met de originele trapspijlen zorgt voor een sfeervol en ruimtelijk gevoel. De entreehal biedt tevens toegang tot de keuken en woonkamer. De tegels aan de achterwand van de keuken zijn hetzelfde als in de aparte toiletruimte en de badkamer, waardoor er een mooi geheel is gecreëerd. Door de grote raampartij aan de voorzijde van de keuken stroomt er enorm veel natuurlijk licht deze ruimte binnen. Verder beschikt de keuken over een grote diepe voorraadkast, een smalle vaatwasmachine, een koel-vriescombinatie en een prachtig 5-pits gasfornuis met een oven. Dit maakt koken echt een feestje! Als laatste is de wasmachine- en droger aansluiting hier gelegen. Het laminaat vanuit de entreehal en de keuken loopt ook door tot in de woonkamer. Bij het betreden van de woonkamer wordt u direct verrast door het fenomenale uitzicht door de grote raampartijen. Deze raampartijen lopen over de gehele breedte van de woning en zorgen niet alleen voor prachtig uitzicht, maar ook voor erg veel lichtinval.

Tweede verdieping:
De overloop van de tweede verdieping biedt toegang tot maar liefst drie slaapkamers en de badkamer. Op de overloop en in alle drie de slaapkamers ligt dezelfde laminaatvloer als op de eerste verdieping. Eén van de slaapkamers bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een grote diepe inbouwkast en een losse kledingkast. Ook in één van de slaapkamers aan de achterzijde staat zo’n zelfde grote kledingkast. De laatste slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde en biedt toegang tot het zonnige balkon. Het laatste vertrek is de badkamer, welke beschikt over een douchecabine en een wastafel.

Exterieur:
Zoals eerder vermeld is het balkon te betreden vanuit één van de slaapkamers op de tweede verdieping. Het balkon is gelegen op het zuidoosten waardoor u vooral in de ochtend en middag kan genieten van de zonnestralen. Vanaf het balkon is er zicht op de straat en de groene omgeving.

Ligging:
De woning is gelegen boven een supermarkt in een winkelcentrum. Als u er dan tijdens het koken achter komt dat u iets bent vergeten, heeft u dit binnen een handomdraai in huis. Wie wil dat nou niet? De combinatie van bedrijvigheid en de rust is hier perfect! Ondanks de ligging boven de supermarkt, merkt u hier namelijk niks van. De ‘Boonervliet’ met het daarachter gelegen recreatiegebied Midden-Delfland, met mogelijkheden voor waterrecreatie, wandelen en fietsen is op loopafstand. Ditzelfde geldt voor het oude stadscentrum en de metrohalte Maassluis. Bovendien bevindt het appartement zich in een kindvriendelijke buurt dichtbij diverse scholen, kinderopvang en sportmogelijkheden zoals tennisbanen, voetbalvelden, een zwembad en een manege. Er is voldoende vrije parkeergelegenheid in de straat en binnen enkele minuten zit u op de autosnelweg A20 richting o.a. Rotterdam, Den Haag of Hoek van Holland.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1961
- Energielabel C
- Gelegen op eigen grond
- Volledig voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen
- 15 jaar geleden gehele woning gerenoveerd (dak vernieuwd, kunststof kozijnen geplaatst, wanden gestuukt, nieuwe keuken geplaatst, nieuwe badkamer geplaatst, aparte toiletruimte vernieuwd.
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, eigendom december 2014
- Vrije parkeermogelijkheid voor de deur
- Oplevering in overleg




Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 269.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
maisonnette, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
82 m²
Inhoud
276 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
2 verdiepingen
Energie
Energielabel
C
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in centrum, vrij uitzicht
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving